Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Четвер, 13 вересня 2012, 10:26

Писарчук просить Кубіва проявити організаційні здібності у забезпеченні теледебатів між опозицією і Партією регіонів

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук відповів на виклик керівника Львівського регіонального виборчого штабу ВО «Батьківщина» Степана Кубіва, заявивши, що готовий взяти участь у публічних дебетах від імені Партії регіонів.

 Про це повідомила перс-служба народного депутата. 

Петро Писарчук просить Кубіва уточнити час та місце проведення таких дебатів.

«Ми вдячні Степану Кубіву за таку прогресивну і давно апробовану в Європі ідею як публічні дебати між опонентами, що беруть участь у виборчих перегонах. Але сказавши «А» потрібно дійти до «Я», бо наша опозиція нерідко діє за принципом «прокукурікати», а там хоч не світай», - зазначив Петро Писарчук.

На переконання голови ЛОО Партії регіонів, відповідні дебати Львівський регіональний виборчий штаб ВО «Батьківщина» мав би найближчим часом організувати на опозиційному до центральної влади телеканалі, а ведучим мав би бути неприхильний до влади відомий тележурналіст.

«Ясна річ, що дебати потрібно організовувати, тому пан Кубів нехай визначиться, хто буде це робити. Ми за те, щоб це був неприхильний до влади відомий тележурналіст. Бажано, щоб дебати проходили на опозиційному до центральної влади телеканалі. Потребує уточнення формат теледебатів: один на один чи якийсь інший. Тому чекаємо від пана Кубіва не тільки гучних заяв, але й конкретних пропозицій з цього приводу», - наголосив Петро Писарчук.

Нагадаємо, Степан Кубів від імені об’єднаної опозиції викликав Партію регіонів на публічні дебати.

 «Ми би такі дебати зробили сьогодні не тільки в площині загальнонаціональних, загальноукраїнських проблем, а ми би взяли навіть проблематику Львівщини: проблему виборів на Львівщині, проблеми засобів масової інформації, проблеми доступу до засобів масової інформації, починаючи від малих новин і закінчуючи сюжетами», – наголосив Степан Кубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.