Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

newtariffs.ru

Четвер, 13 вересня 2012, 17:52

НКРЕ збільшила пільгове споживання електроенергії для ряду категорій населення взимку вдвічі - до 3600 кВт/год на місяць

  Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, прийняла рішення в опалювальний період продовжити дію найнижчоготарифу на електроенергію для населення за обсяг споживання до 3600 кВт/год намісяць, який застосовувався до цього часу лише на обсяги до 1800 кВт/год на місяць.

 

Про це опвідомила прес-служба НКРЕ.

Рішення прийнято з  зметою додаткового захисту соціально уразливих верств населення, - сказано у повідомленні.

Рішення стосується населення, яке проживає в житлових будинках (у тому числі готельного типу гагуртожитках), обладнаних у встановленому порядку електроопалювальними установками (або електроопалювальними установками та кухонними електроплитами), у тому числі в сільській місцевості, а також населення, яке проживає в багатоквартирних будинках, не газифікованих природним газом і вяких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання.

Варто зазначити, що оплата обсягів споживання електроенергії до 3600 кВт/год на місяць згаданими категоріями споживачів, як і раніше, здійснюватиметься за тарифом 21,54 коп. за 1 кВт/год (з ПДВ).

Крім того, для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу тариф такожзалишається 21,54 коп. за 1 кВт/год (з ПДВ) незалежно від обсягів споживання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.