Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

http://kholodny-yar.org

Четвер, 13 вересня 2012, 12:14

Багай та Снєгирьов разом боротимуться проти засилля ВО “Свобода” на ЗІКу

Кандидати в народні депутати Ярослав Багай (116 в.о.) та Дмитро Снєгирьов (118 в.о.) вирішили спільними зусиллями боротись проти, за їхніми словами, порушення виборчого законодавства телеканалом ЗІК.

Про це вони заявили на прес-конференції сьогодні, 13 вересня.

Багай і Снєгирьов звинуватили ЗІК у вибірковому підході в наданні можливості кандидатам в народні депутати донести до виборців свою думку.

На думку Багая, телеканал ЗІК має домовленості із ВО “Свобода”, аби не допускати появи в ефірі небажаних цій політичній силі кандидатів.

Снєгирьов підтвердив, що він також зіткнувся з упередженнями щодо себе: попри те, що в кандидата в нардепи є домовленості з телеканалом щодо надання місця в ефірі, він досі так і не отримав рахунків для оплати.

“Ми готуємо зараз звернення до прокуратури, напевно, також і судовий позов і до регулятивних державних органів, які займаються наданням ліцензій на здійснення телерадіомовлення в державі”, – зазначив Багай.

Він додав, що очолювана ним громадська організація “Поклик нації” вже давно співпрацює з громадською організацією Дмитра Снєгирьова “Права справа”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.