Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

orthodoxy.org.ua

П'ятниця, 14 вересня 2012, 17:36

Львів отримав понад 9 млн. грн. з держбюджету на погашення заборгованості з різниці у тарифах

Львів отримав 9 535,6 тис. грн. на погашення розрахунків з різниці в тарифах на теплову енергію.

Рішення про внесення змін до міського бюджету прийняв сьогодні, 14 вересня, на засіданні виконавчий комітет Львівської міської ради.

Згідно з рішенням, збільшуються доходи і видатки спеціального фонду міського бюджету Львова на 2012 рік на суму 9 535, 6 тис. грн за рахунок субвенції з Державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування.

Враховуючи пропозиції головних розпорядників коштів, пропонується здійснити перерозподіл видатків в сумі 46, 2 тис. грн на оплату комунальних послуг та енергоносіїв управління освіти та районних адміністрацій Залізничного, Франківського та Сихівського районів у зв'язку зі зміною підпорядкування районних відділів освіти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.