Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

П'ятниця, 14 вересня 2012, 17:59

Дитяче свято для півсотні малюків із малозабезпечених сімей провели у «Веселці» у Львові

Дитяче свято для півсотні малюків із соціально-незахищених сімей Франківського району провели сьогодні, 14 вересня, у дитячому розважально-пізнавальному центрі «Веселка» (ТВК «Південний»).

 

Впродовж двох годин діти бавилися у ігри, подорожували дзеркальним лабіринтом, брали участь у різноманітних конкурсах та майстер-класах. Захід, який приурочений початку навчального року, відбувся під патронатом депутата ЛОР, мецената Олега Барана.

Для дітей дві години свята стали справжнім подарунком. Адже більшість з них у розважально-пізнавальному центрі вперше.

«Мені неймовірно сподобалося. Особливо дзеркальний лабіринт. І папуга із зоокуточку», – розповіла дев’ятирічна Тетянка.

Позитивні відгуки лунали і від батьків. Пані Марія – мама шести дітей. На дитяче свято у «Веселку» прийшла з найменшеньким – чотирирічним Романом.

«Я навіть не підозрювала, що є такі місця для дітей. Синочок – у захваті. Я теж щаслива. Якби знала, що буде аж так цікаво – привела б сюди і старших діток», – додала жінка.

Як розповів ініціатор свята, депутат Львівської обласної ради, меценат Олег Баран, з проханням організувати такий захід для дітей із соціально-незахищених сімей до нього звернулися представники центру соціальних служб .

«Звісно, що відмовити я не зміг. Адже сам виховую четверо діток. Тому розумію батьків дуже добре. Для свого чада хочеться зробити усе найкраще, але, на жаль, не завжди це вдається. Якщо є змога допомогти, то відмовити таким сім’ям у мене просто немає морального права. Адже кожна посмішка на дитячому обличчі – безцінна», – наголосив Олег Баран.

Додамо, що співорганізатором дитячого свята став Львівський міський центр соціальних служб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.