Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

shkola.ua

П'ятниця, 14 вересня 2012, 18:21

Виборців 116 округу найбільше турбують комунальні проблеми – Богдан Хруставчук

Виборці Залізничного та Шевченківського районів вважають, що їхнє життя стане кращим, якщо вдасться вирішити комунальні проблеми міста.

 

Такий висновок, після зустрічі з виборцями, зробив кандидат у народні депутати України по 116 виборчому округу Богдан Хруставчук.

Зустріч кандидата з виборцями відбулася у середу, 12 вересня в Палаці залізничників («Рокс»). Діалог Богдана Хруставчука з мешканцями Залізничного та Шевченківського районів тривав довше запланованого часу, адже питань до  молодого політика було багато. За словами кандидата, усі запитання та зауваження виборців він враховує, аби в майбутньому вирішити проблеми в окрузі ефективно.

«Під час зустрічі прозвучало багато гострих та болючих запитань. Більшість з них стосувалася комунальних проблем міста, які впливають на ситуацію в окрузі: питання неприємного запаху, відсутності гарячої води, дитячих майданчиків. Вирішення усіх цих проблем – компетенція органів місцевого самоврядування, але, якщо місцева влада їх ігнорує – потрібно втручатися. У засобах масової інформація я неодноразово піднімав питання благоустрою 116 округу. Зокрема говорив про проблему нестачі дитячих садочків, стихійну торгівлю, неприємний запах у місті та відсутність гарячої води. Сьогодні, на жаль, важко вплинути на місцеву владу, адже основна увага депутатів місцевих рад сконцентрована на передвиборчій боротьбі, а не на їхніх прямих обов’язках», – зазначив Богдан Хруставчук.

За словами молодого політика, народний депутат має достатньо повноважень, щоб впливати на органи місцевого самоврядування. Тому всі проблеми, якими діляться з ним виборці, не залишаться не вирішеними.

«На зустрічах з виборцями я обіцяю мешканцям Залізничного та Шевченківського районів сприяти вирішенню проблем округу. Зокрема ініціювати створення ідеального механізму для контролю діяльності місцевих органів самоврядування. Проте і сам виборець не має стояти осторонь законодавчих та виконавчих процесів в державі. Він є не лише спостерігач, а головне джерело постачання інформації про проблеми, які потребують вирішення», – переконаний Богдан Хруставчук.

Передвиборча програма кандидата під назвою «Молодь за розвиток Львівщини» містить пункти, які передбачають створення нових робочих місця для молоді  та втілення в життя ідеї безкоштовної медицини. Богдан Хруставчук стверджує, що молоді люди повинні бути стержнем суспільства, рушієм української економіки. Для цього необхідно стимулювати розвиток малого та середнього бізнесу на Львівщині, відновлювати популярність спорту та фізкультури серед молоді, заохочувати молодь до дій та роботи над собою.

«Моя програма «Молодь за розвиток Львівщини» передбачає захист усіх верств населення. Тому на зустрічах з виборцями я прагну виявити проблеми не лише молоді, але й пенсіонерів, людей середнього віку. Виборців старшого віку найбільше цікавлять питання зростання пенсій, працевлаштування та дешевих кредитів на житло. Разом з мешканцями Залізничного та Шевченківського районів ми обговорюємо ці проблеми та шляхи її  вирішення. Я прагну якнайбільше залучити людей до діалогу, вислухати усі конструктивні пропозиції», – зазначив політик.

На зустрічі виборців з Богданом Хруставчуком лунали і запитання особистого характеру. Гостей в залі цікавило віросповідання кандидата, його особисте ставлення до чорного політичного піару на телебаченні та кошти, які політик витратив на рекламні біл-борди.

 «В Сполучених Штатах Америки кандидат на посаду Президента може з легкістю запропонувати прихильникам добровільно поповнювати його особистий виборчий фонд. Такі речі там є прийнятними. У мене теж є виборчий фонд, який поповнюю всі, хто підтримує мою програму «Молодь за розвиток Львівщини»: це і  члени громадської організації «Молодь за розвиток Львівщини», підприємці, мої друзі та знайомі. На біл-борди ми витратили 51 тис. грн. Це у вісім разів менше, ніж витрати на таку ж рекламу деяких кандидатів-мажоритарників від опозиційних сил. Взагалі ми прагнемо масштабно розповсюдити інформацію про програму «Молодь за розвиток Львівщини» та закликати якнайбільшу кількість людей долучитися до її реалізації шляхом співпраці з громадською організацією «Молодь за розвиток Львівщини», - зазначив Богдан Хруставчук.

Кандидат також виразив своє негативне ставлення до  чорного піару у політиці і зазначив, що такими методами можуть користуватися лише люди, які не мають стійких моральних християнських цінностей.

«Моє ставлення до чорного політичного піару на телебаченні – однозначно негативне , а що ж стосується питання віросповідання – це особиста справа кожного. Щодо мене – я прихожанин греко-католицької церкви», - відповів кандидат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.