Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

club-rf.ru/

Неділя, 16 вересня 2012, 14:10

Телефонні терористи у Львові за один день замінували» два супермаркета і залізничний вокзал

15 вересня правоохоронці Львова тричі виїжджали у торгові центри мережі «Арсен» та на Головний вокзал міста Львова, шукаючи там вибухові пристрої.

 

Про це повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.  

Однин за одним на номер «102» надходили дзвінки від невідомих, які заявляли про замінування вказаних об’єктів.

15 вересня, о 13.20 годині львівські правоохоронці отримали черговий дзвінок. Невідомий мужчина поінформував, що торговий центр «Арсен» - заміновано. Цього разу чоловік вказав іншу адресу – проспект Чорновола, 93. Для обстеження вказаного закладу торгівлі виїхали також близько 50-ти працівників міліції. Як і у попередньому випадку, правоохоронці ніяких сторонніх небезпечних предметів в «Арсені» не виявили.

Не минуло і двох годин після останнього повідомлення від невідомого «мінера», як чергові міліції записували нову інформацію від аноніма. Чоловік заявляв, що Головний вокзал у місті Львові заміновано. Цього разу до огляду місця події були залучені близько 200 працівників міліції. Евакуювавши працівників та відвідувачів вокзалу, правоохоронці розпочали обстеження приміщень і прилеглої до вказаного об’єкту території. Як і у двох попередніх випадках, це повідомлення від лиходія виявилося жартом.

Наступне «псевдозамінування» стосувалося ще одного торгового центру «Арсен», який розташований на території мікрорайону Сихів. Цей випадок у списку повідомлень про псевдозамінування є сімнадцятим у цьому році.

Нагадаємо, 14 вересня надійшло повідомлення про закладення вибухівки у торговому центрі «Арсен», що на вулиці Княгині Ольги, 120. На місце події виїжджали майже півсотні працівників міліції, серед яких – представники слідчо-оперативної групи, вибухотехніки, експерти НДЕКЦ. За результатами перевірки повідомлення аноніма не підтвердилось.

Працівники міліції наголошують, що за схожі «жарти» аноніми можуть сплатити не лише великі штрафи, але й опинитися у в’язниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.