Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

vinnikiplus.in.ua

Понеділок, 17 вересня 2012, 13:58

Проти неповнолітнього львівського псевдомінера буде порушена кримінальна справа

Проти 16-річного хлопця, якого правоохоронці спіймали сьогодні, 17 вересня, на спробі повідомити про замінування Львівського аеропорту, порушать кримінальну справу.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України.

«За фактами замінування 4-х об’єктів у Львові порушена кримінальна справа за ознаками частин 1 та 2 статті 259 ККУ (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Цей вид злочину передбачає покарання у вигляді накладення штрафу у розмірі від 500 до 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавлення волі терміном на п’ять років», – зазначено у повідомленні.

За словами самого «мінера», своїми вчинками він хотів нагадати про себе, а принагідно і «насолити» батькові, який покинув сім’ю. 

Нагадаємо, 15 вересня правоохоронці Львова тричі виїжджали у торгові центри мережі «Арсен» та на Головний вокзал міста Львова, шукаючи там вибухові пристрої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.