Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 17 вересня 2012, 14:47

Львівська "Батьківщина" у Стрию працює проти свого кандидата - Задорожний

Кандидат в народні депутати у 121, Дрогобицькому в.о., самовисуванець Михайло Задорожний звинуватив заступника голови Львівського обласного виборчого штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Романа Ілика у подвійних стандартах, а також в тому, що обласний штаб "Батькіщини" працює проти свого ж кандидата в нардепи у 126, Стрийському в.о.  - Олега Канівця. 

 "На Стрийщині від Об‘єднаної  опозиції висунутий Олег Канівець. Структура , яку очолює Ілик, мала б підтримувати об’єднаного кандидата. У нього (Ілика - ред.), як завжди, є подвійні стандарти. Сьогодні ця структура,яку він очолює, не підтримує жодним чином кандидата від опозиції. А натомість підтримує позапартійного Тенюха. Навіть керівник стрийської районної і міської організації ВО "Батьківщина"працює в штабі позапартійного кандидата до Верховної Ради", - заявив Михайло Задорожний сьогодні на прес-конференції. 

Задорожний наголосив на тому, що Роман Ілик жодним чином не реагує на такі вчинки своїх підлеглих по партійній організації. 

"На превеликий жаль, і керівник виборчого процесу Віктор Швець також відкрито підтримує неопозиційного кандидата", - стверджує Задорожний.

"Подвійні стандарти", - підсумував він. 

Нагадаємо, Роман Ілик звернувся до лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока з вимогою виключии Михайла Задорожного з фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді через те, що останній висунув свою кандидатуру у 121 Дрогобицькому в.о., де від об'єднаної опозиції кандидатом є саме Ілик. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.