Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

Понеділок, 17 вересня 2012, 14:44

Близько 5 кг ювілейних срібних монет затримані на Львівській митниці

Вчора, 16 вересня, працівники служби боротьби з контрабандою Львівської митниці затримали близько 5 кг ювілейних срібних монет.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

«Учора ввечері в зону митного контролю МАПП «Шегині» митного поста «Мостиська» Львівської митниці заїхав автомобіль «Пежо» під керуванням громадянина України, який прямував з Республіки Польщі смугою руху спрощеного митного контролю «зелений коридор». Під час візуального огляду автомобіля у митників виникла підозра про можливе переміщення товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню та митному оформленню», – зазначено у повідомленні.

Митники знайшли у салоні авто на задньому сидінні 209 срібних монет в пластикових капсулах різних форм, розмірів та номіналів.

За цим фактом, за ознаками ст. 471 Митного кодексу України, складений протокол про порушення митних правил. Срібні монети вилучені до рішення суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.