Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

cksp.ru

Понеділок, 17 вересня 2012, 16:25

Лікарі з Бостона проведуть 16 операцій пацієнтам Львівського опікового центру

Команда бостонських медпрацівників лікарні «Шрайнерс Госпіталь»  у складі 4 хірургів та медсестри прибула до Львова і готується  до проведення  16 операцій пацієнтам Львівського опікового центру.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Американська сторона на зустрічі з керівництвом Львівщини озвучила також низку ініціатив щодо потенційної співпраці.  

Пропонується організувати спільну виїзну місію (виїзна клініка «Шрайнерс Госпіталя») на базі 8-ої лікарні міста Львова з метою спільного консультування дітей західних областей України з перенесеними опіками і гострими опіками для відбору і можливого лікування в Бостоні коштом американської сторони.

Сторони домовились про можливість коштом благодійних організацій США та «Шрайнерс Госпіталя» обладнати дитяче опікове відділення сучасною апаратурою та інструментами, створити палату інтенсивної терапії.

Бостонські медики також зацікавлені у навчанні українських лікарів та медсестер новим технологіям, відтак запрошують львівських медиків на стажування в Гарвардську медичну школу.

Нагадаємо, у лютому до лікарні «Шрайнерс Госпіталь»  було доставлено 11-річного хлопчика Андрія, що отримав важкі опіки від пожежі у селі Долинівка на Львівщині. Хлопця не вдалося врятувати.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.