Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

philharmonia.lviv.ua

Вівторок, 18 вересня 2012, 12:26

Фестиваль єврейської музики у симфонічній класиці відбудеться у Львівській філармонії

У четвер, 20 вересня, у Львівській філармонії розпочнеться фестиваль «Єврейські мотиви у європейській симфонічній класиці та традиційна клезмерська музика», який складатиметься із чотирьох концертів.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської філармонії.

«У четвер 20 вересня на сцені філармонії виступить останній Клезмер Галичини, визнаний сьогодні єдиним автентичним виконавцем клезмерської музики, легендарний Леопольд Козловський зі своїм музичним театром, до складу якого входять вокалісти, скрипалі, баяніст та декламатор», – зазначено у повідомленні.

Наступний концерт відбудеться вже 16 жовтня, його учасником стане колектив «Ломага Бенд». «Ломага Бенд» – власний сольний проект Мар'яна Ломаги, володаря III премії Міжнародного конкурсу молодих діячів мистецтва (Ragusa, Сіцілія), лауреата кількох музичних конкурсів, «візитівки» молодіжного фестивалю «Das Treffen» у місті Байройт (Німеччина) та ін.

У третьому концерті 21 жовтня клезмерського фестивалю візьме участь клезмерський віртуоз-баяніст Борис Малковський та Молодіжний академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів.

«Разом зі всіма свідомими українцями Львівська філармонія у межах четвертого концерту клезмерського фестивалю 28 жовтня вшанує 79-ту річницю Голодомору. У концерті «Голокост: питання пам’яті та сумління» візьме участь Камерний хор «Глорія» та Молодіжний академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» під батутою Володимира Сивохіпа. Cвій бас-баритон даруватиме слухачам польський соліст Богдан Артур Макаль», – зазначають організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.