Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

panorama-mukachevo.com

Вівторок, 18 вересня 2012, 13:53

Більшість львів’ян на виборах до ВР підтримали б Об’єднану опозицію, далі – ВО «Свобода» та УДАР

Якби вибори до Верховної Ради відбувались у вересні 2012 року, то 32% львів’ян підтримали б ВО "Батьківщина", а ВО "Свобода" і УДАР набрали б практично порівну – 21,3% і 20,6% голосів виборців відповідно.

Такі дані опитування серед тих, хто має намір взяти участь у виборах оприлюднила сьогодні, 18 вересня, Соціологічна група "Рейтинг".

Згідно з дослідженням «Рейтингу», Партію регіонів підтримали б 4,5% виборців, рейтинг інших політичних сил не сягає навіть 3%.

"Зокрема, за партію Наталії Королевської "Україна – Вперед!" готові віддати свої голоси 2,2% виборців, за "Нашу Україну" – 2,2%, КПУ –1,5%. Інші партії підтримали б 2,3% виборців. Не визначились – 13,7%", -– йдеться у повідомленні соціологічної групи.

Експерти зазначають, що рейтинг ВО "Батьківщина" дещо знизився у порівнянні з травнем – з 34% до 32%, натомість помітна чітка тенденція зростання рейтингу ВО "Свобода".

Майже удвічі, згідно з результатами дослідження ,виріс рейтинг УДАРу – з 11% до 21%.

"Стабільними залишаються позиції Партії регіонів (4%). Рейтинг Нашої України становить 2%", – зазначається у повідомленні.

Дослідження проводилось з 1 по 12 вересня, аудиторія дослідження: населення міста Львова та Пустомитівського району віком від 18 років і старші, вибіркова сукупність – 2400 респондентів.

Похибка дослідження – не більше 4%. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.