Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

gromada.lviv.ua

Вівторок, 18 вересня 2012, 18:14

Всеукраїнський форум ОСББ втретє пройде у Львові на початку жовтня

2-3 жовтня у Львові у конференц-залі готелю Дністер (вул. Матейка, 6) відбуватиметься Всеукраїнський форум ОСББ, який збере понад 130 учасників із різних міст України.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Метою проведення Форуму є обмін досвідом між представниками влади та ОСББ з усіх регіонів України та вирішення нагальних проблем, з якими щоденно стикаються українські ОСББ. Організатори запрошують представників ОСББ та ЖБК, асоціацій ОСББ та всіх зацікавлених осіб до участі у ІІІ Всеукраїнському форумі ОСББ, який буде присвячений сьогоденню та майбутньому розвитку руху ОСББ в Україні», – зазначено у повідомленні.

Основними темами форуму стануть діяльність ОСББ в Україні – успішні приклади роботи та поточні проблеми, типові проблеми руху ОСББ в Україні та шляхи їх вирішення, громадська оцінка стану проведення реформ у галузі ЖКГ в Україні, реформування житлово-комунального господарства: основні напрямки, питання енергоефективності  багатоквартирного будинку та ремонту будинків, а також можливості фінансування енергоефективних заходів в багатоквартирних будинках завтра.

У зв’язку з обмеженою кількістю місць організатори просять попередньо заповнити заявку на участь в Форумі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.