Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

unian.net

Середа, 19 вересня 2012, 16:07

Львівськи митники за одну добу в двох випадках вилучили 250 пар контрабандного взуття

Працівники Львівської митниці за одну добу, 18 вересня, в двох випадках вилучили понад 250 пар контрабандного взуття.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської митниці.  

Випадки незаконного переміщення товару зафіксовано на митних постах «Рава-Руська» та «Мостиська».

У зону митного контролю одного з них заїхав автомобіль «Мерседес-Бенц», яким керував громадянин України, що прямував з приватної поїздки з Республіки Польщі. Для перетину кордону він обрав смугу спрощеного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження. Однак у митників виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Тому автомобіль було переведено зі смуги спрощеного митного контролю в місце поглибленого огляду транспортних засобів, де в салоні та в багажному відділені виявлено 214 пар жіночого взуття іноземного виробництва.

Ще чотири аналогічні випадки порушень митних правил, які здійснили наші співвітчизники, зафіксували працівники митниці. Громадяни намагались перевезти через митний кордон України, уникнувши декларування та оподаткування, чоловіче та жіноче взуття різних марок, кольорів, фасонів та розмірів.

За цими фактами, за ознаками ст. 511 Митного кодексу України, складено протоколи про порушення митних правил. Близько 260 пар взуття, вартість якого буде встановлено додатково, вилучено до рішення суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.