Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Середа, 19 вересня 2012, 17:08

ВО «Свобода» і Об’єднана опозиція скаржитимуться в прокуратуру через формування ДВК

ВО «Свобода» і Об’єднана опозиція планують звертатись до правоохоронних органів через порушення при створенні дільничних виборчих комісій на Львівщині.

Про це сьогодні, 19 вересня, на прес-конференції повідомили голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех та голова виборчого штабу Об’єднаної опозиції на Львівщині Степан Кубів.

За словами опозиціонерів, прийом документів до ОВК щодо формування ДВК відбувається з численними порушеннями.

Сех розповіла, що у в.о. №119, у якому вона виступає кандидатом від Об’єднаної опозиції, подання відбувались від уповноважений осіб із райдержадміністрації, які приносили подання цілими пакунками.

«Цими «уповноваженими особами» є ніхто інший, як працівники, державні службовці тієї самої районної державної адміністрації», - зазначила Сех, додавши, що подавачі документів належать до таких маловідомих партій, як «Молодіжна партія України» чи Партія «Собор».

Депутатка наголосила, що порушується виборче законодавство України, адже від цих партій подається більше ніж одна людина на дільницю.

Кубів та Сех розповіли, що зараз представники Об’єднаної опозиції і ВО «Свобода» аналізують ці дії подавачів і найближчим часом писатимуть заяви до правоохоронних органів.

За словами Кубіва, заява, швидше за все, буде надіслана до прокуратури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.