Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

24farm.ru

Четвер, 20 вересня 2012, 13:03

Акція «Дні донора серед медичних працівників» триває у Львові

Із 17 вересня по 17 жовтня у Львові проходить акція «Дні донора серед медичних працівників» під гаслом «Beatus, qui prodest, quibus potest» — щасливий той, хто може комусь допомогти».

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Потреба медичних закладів у компонентах і препаратах крові росте із року в рік, проте запаси крові набагато менші від потреби, оскільки в останнє десятиліття донорство переживає значний спад, загальна кількість донорів в Україні за 15 років зменшилася майже удвічі», – зазначено у повідомленні.

Саме тому дана акція є пробою згуртувати медичних працівників навколо проблеми та на власному прикладі показати суспільству, що кожен може допомогти врятувати людське життя.

«Акція проводиться у місті вже втретє. Так, 2011 року свою  кров  безкоштовно  здали  264 медичних працівників, 2009 року – 215 медичних працівників», – йдеться у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.