Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

vidomosti-ua.com

Четвер, 20 вересня 2012, 15:01

Заборгованість зі сплати земельного податку та оренди на Львівщині сягає понад 31 млн. грн.

Заборгованість зі сплати земельного податку та оренди за користування земельними ділянками юридичних та фізичних осіб-підприємців у Львівські області сягнула понад 31 млн. грн.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура провела відповідні перевірки щодо додержання законодавства органами державної податкової служби з питань своєчасності та повноти стягнення вказаної заборгованості. У ході перевірок виявлені непоодинокі факти неналежного виконання посадовцями податкової служби вимог Податкового кодексу України, а також інших законодавчих актів, щодо забезпечення повного стягнення боргу по платі за землю у стислі терміни», – зазначено у повідомленні.

У зв’язку із цим прокуратура Львівської області внесла подання голові ДПС з вимого усунути виявленні порушення при виконанні покладених повноважень зі стягнення податкової заборгованості в цій сфері.

«Загалом, органами прокуратури внесли 26 подань керівникам податкових органів у Львівській області, за результатами розгляду яких уже 8 посадовців притягнуті до дисциплінарної відповідальності», – сказано у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.