Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

книжкова толока

mykolaiv-rda.gov.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 16 березня 2018, 10:31

CRH Україна запрошує на «Книжкову толоку 2018» до Миколаєва над Дністром

книжкова толока

16-18 березня ПАТ «Миколаївцемент» компанії CRH в Україні візьме участь у головній культурно-мистецькій події Миколаївщини – «Книжковій толоці 2018».

ПАТ «Миколаївцемент» запрошує усіх краян з родинами, дітьми, друзями та знайомими активно долучитися до різноманітних заходів, у тому числі соціально-екологічних ініціатив, що заплановані компанією під час толоки.

Зокрема, 17 березня відбудеться акція з обміну макулатури на книгу, в рамках якої кожен із гостей заходу матиме унікальну можливість обміняти 5 кг макулатури на книгу.

А провідний інженер з охорони навколишнього середовища ПАТ «Миколаївцемент» Юлія Гіке візьме участь у дискусії на тему «Екологія починається з кожного з нас», до якої заохочуємо долучитися усіх небайдужих та відповідальних громадян.

Також, під час толоки, з ініціативи компанії CRH, здійснюватиметься прийом відпрацьованих батарейок та енергозберігаючих ламп з метою передачі на утилізацію спеціалізованим підприємством.

Додатково, для відвідувачів працюватиме тематична площадка для фотографування на згадку про участь у заході, що відбудеться на майдані Незалежності, 4 у Миколаєві.

Зазначимо, до складу компанії CRH в Україні входять три цементні підприємства: ПАТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПАТ «Миколаївцемент».

ПАТ «Миколаївцемент» є регіональним лідером на ринку Львівської області в Україні. Завод діє з 1950 року. У 2013 підприємство придбала група CRH, провідна міжнародна диверсифікована група компаній-виробників будівельних матеріалів.

На її 3 800 підприємствах в 31 країні працює приблизно 87 000 осіб. CRH є найбільшим виробником і постачальником будівельних матеріалів у Північній Америці і другим у світі.

Група займає провідні позиції в Європі, а також має стабільні стратегічні позиції в регіонах з економіками, що розвиваються, наприклад у Азії та Південній Америці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.