Роман Кошла,  21 вересня 2012

Варіанти на вікенд

Перший місяць осені вже завершується, погода і зовсім стала осінньою та прохолодною, а ми, як завжди, радимо Вам чим можна зайнятись у місті на вихідних: чи то в дощ, чи в сніг, чи коли на вулиці неймовірна спека.

Ось що ми вам запропонуємо цього тижня.

Варіанти на Кіно

Люди в чорному 3 продовжує логічну лінію попередніх двох частин та ставить крапки у деяких епізодах всієї трилогії. Сюжет фільму зводиться, як завжди, до одного – агент Джей (Уілл Сміт) повинен просто врятувати планету від вторгнення інопланетян. Для цього йому доведеться повернутися у часі на 43 роки у минуле та врятувати агента Кей (Томмі Лі Джонс).

Фільм дивиться легко та цікаво, як і попередні дві частини, і незважаючи на перерву між виходом другої та третьої частин, тут присутній той самий фірмовий гумор від людей у похоронних костюмах.

Сеанси: 10.50 Планета Кіно (ТРЦ King Kross Leopolis).

Оселя Зла 5: Відплата. П’ята частина уже набридлої історії про зомбі, апокаліпсис, та Мілу Йовович – гарячу українку, яка вчергове майстерно винищує тисячі голодних та мертвих людей. Варто сходити або запеклим фанатам серії, або ж тим, кому просто немає чим зайнятись вдома. В іншому краще обрати фільм Медальйон.

Сеанси: 16.00, 17.00, 21.00, 21.30 Кінопалац (вул.Театральна 22); 17.45, 18.25, 19.40, 20.25, 21.35, 22.20, 23.30, 00.20 Планета Кіно (ТРЦ King Kross Leopolis).

Медальйон. Невідомі викрадають доньку колишнього крадія в законі, який вирішив зав’язати із темним минулим.  Дівчинку тримають у багажнику таксі і у батька є лише декілька годин, щоб відшукати людей, які викрали дитину, та врятувати її. Батько знову стає на кримінальні стежки і не зупиниться ні перед чим.

У головній ролі Ніколас Кейдж, Денні Хьюстон, Малін Акерман та інші.

Сеанси: 10.00, 15.50 Планета Кіно (ТРЦ King Kross Leopolis).

Також сьогодні розпочинається фестиваль польського кіно "Під Високим Замком 2012". Фестиваль присвячений святкуванню 25-ліття заснування польської консульської місії у Львові. В межах фестивалю покажуть 30 найкращий польських кінострічок, відбудеться понад 80 кіносеансів та пройдуть зустрічі з видатними постатями польського кінематографу, лекції та дискусії, виставки, квест, вечір польської та світової музики з кінофільмів.

Музичні варіанти

Музичні варіанти на ці вихідні не такі вже й багаті різноманіттям, але все ж радимо відвідати концерт гурту МЕРІ, що відбудеться 22 вересня у Клубі Хмільний Дім Роберта Домса. Публіці гурт зіграє улюблені хіти з двох попередніх альбомів та добру порцію нового матеріалу. Кконцерт також відзначиться святкувнням 10-річчя з моменту виходу у світ пісні Твої Мерідіани.

Поціновувачам КВН пропонуємо відвідати 23 вересня першу півфінальну гру Галицької ліги КВН сезону 2012 о 18:00 у приміщенні ЛКОЦ ім. О.Довженка (пр. Червоної Калини 81). Море позитивних вражень та посмішок Вам гарантовані.

А, як відомо всім та кожному, одна хвилина сміху продовжує життя на 15 хвилин, тому смійтесь та живіть довго, а ми з Вами зустрінемось наступного тижня.

Ну і завжди залишається варіант випити кави у затишному місці з друзями чи влаштувати Катрусин кінозал вдома.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.