Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

wikimedia.org

Субота, 22 вересня 2012, 09:54

«Свобода» закликала не голосувати за Дубневичів

Депутати Самбірської районної ради, члени ВО «Свобода» брати Михайло та Володимир Коваліви звернулися із закликом до мешканців  Львівщини не голосувати за кандидатів в народні депутати Ярослава і Богдана Дубневичів, адже вони є «тушками».

Особливу небезпеку для України становлять замасковані під псевдоопозиціонерів самовисуванці-самозванці. Серед них найбільшу загрозу державності становлять псевдобізнесмени, колишні рекетири (так звані братки) та екс-зеки, - сказано у зверненні. 

"В першу чергу ми звертаємося до жителів Львова та Пустомитівського району, Самбірського, Городоцького і Мостиського. Річ у тім, що тут балотуються самовисуванці  - брати Дубневичі, більш відомі широкому загалу як братки-Дубневичі. Ці одіозні бізнесмени нажили свій капітал на розкраданні бюджетних коштів з української залізниці за попередньої і теперішньої влади", - стверджується у зверненні. 

"Роздаючи крадені у держави кошти обидва стали депутатами обласної ради. І тут проявилася їхня зрадлива натура. Коли у сесійні раді приймалися рішення на захист національних інтересів України, вони ховалися від голосування. Ви не знайдете їхніх голосів при голосуванні з приводу харківських угод, стосовно червоного прапора, відставки намісників Януковича на Львівщині. Використовуючи мандат депутата Львівської обласної ради вони продовжували деребанити бюджетні кошти, відмиваючи мільярдні суми через підставних осіб", - далі сказано у зверненні. 

Коваліви звинувачують Дубневичів в тому, що вони обкрадають селян і дурять багатодітних матерів.  

"Нахабно обдурюють селян, виплачуючи лише півтора відсотка орендної плати за гектар орендованої землі. Лицемірно дурять багатодітних матерів і не моргнувши оком дарують їм іконки, приписуючи собі заслуги у їх нагородженні, не маючи до цього жодного відношення. Навіть теперішні, далекі від довіри, правоохоронні органи зацікавилися їхнім бізнесом", - сказано у зверненні. 

Коваліви вважають. що Дубневичі шукають у парламенті захисту від кримінальної відповідальності. 

Джерело: Прикарпатська правда 

"І коли запахло смаленим, колишній зек разом з братом та іншими родичами і підлеглими масово подалися в кандидати у народні депутати. Розуміючи, що на них чекає в’язниця, ці хижаки прикрились законодавством, яке не дозволяє арештовувати кандидата в народні депутати. Дубневичі намагаються в черговий раз обдурити наших краян і захиститися від тюрми депутатським мандатом", - стверджують депутати.

"Ми закликаємо всіх виборців Городоцького та Пустомитівського виборчих округів проявити національну гідність і не стати посміховиськом, обравши до українського парламенту колишніх зеків. Закликаємо всіх святих отців та віруючих проявити християнську мораль та відмовитись від крадених у людей грошей, офірованих на церкву. Закликаємо ветеранів ОУН-УПА проявити гідність, адже ваші побратими мабуть перевертаються в могилах, коли на крадені гроші будуються музеї-криївки. Шановні жителі Львівщини, виборці Львова, Пустомитівського, Городоцького, Мостиського та Самбірського районів не дайте зганьбити П’ємонт Української Незалежності, - Галичину та Львівщину. Не голосуйте за братків-Дубневичів. Ми, брати Коваліви, зважилися на такий заклик, тому, що особисто відчули силу каральної машини теперішнього режиму, коли заважали російським шовіністам ходити з червоними прапорами Львовом і кілька місяців провели у сізо за власні переконання. І заради утвердження Соборної Незалежної України", - закликають Коваліви. 

Нагадаємо. Ярослав Дубневич балотується у кандидати в народні депутати у 120 Городоцькому в.о., Богдан Дубневич - у 118, Личаківському в.о. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.