Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Понеділок, 24 вересня 2012, 11:24

Резолюція сенату США – останнє попередження для Януковича – Гриценко

Резолюція сенату США, яка закликає звільнити з ув’язнення Юлію Тимошенко, за військовими термінами, є останнім попередженням для Віктора Януковича.

Таку думку сьогодні, 24 вересня, висловив голова Комітету ВР України з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко.

"У військових термінах це - останнє попередження. Коли чужий корабель заходить у внутрішні води суверенної держави, йому йде на перехоплення корабель військово-морських сил, берегової охорони. І це попередження якраз проявляється в тому, що з гармати дається черга обхідних снарядів, показуючи, що наступна черга піде в саме судно", – сказав Гриценко.

Він зазначив, що неадекватна реакція Міністерства зовнішніх справ України на прийняття резолюції підтверджує її серйозність.

Нагадаємо, 19 вересня комітет з міжнародних відносин сенату США одноголосно ухвалив резолюцію, яка закликає звільнити Юлію Тимошенко і ввести візові санкції проти деяких українських чиновників.

МЗС України заявило, що не вважає доцільним коментувати резолюцію, оскільки вона прийнята за сумнівною процедурою. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.