Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

ya-student.kz

Вівторок, 25 вересня 2012, 09:24

Міносвіти рекомендує перенести шкільні канікули через вибори

Міносвіти пропонує перенести шкільні канікули, адже школам буде легше підготувати виборчі дільниці, якщо в цей час там не буде учнів.

 

Про це йдеться у листі Міносвіти до обласних управлінь освіти.

Школярів пропонують відправити на відпочинок з 25 жовтня по 1 листопада, тобто з четверга по четвер

Згідно з планом, осінні канікули мали б розпочатися 29 жовтня, тобто на наступний день після виборів, а закінчитися 4 листопада.

Більшість виборчих дільниць розташовано по школах, а до складу комісій входять вчителі, завучі і директори. І, якщо дітей не буде в школі, коли йде підготовка дільниць, то їм буде простіше. – вважають у міносвіти.

Також у Міністерстві відзначили, що це допоможе уникнути ускладнення епідеміологічної ситуації в дитячих колективах. А за три дні після голосування школі саме встигнуть повернути той же вигляд, що й до виборів. Незручність це принесе лише батькам і школярам. Перші - ті, які вже купили квитки або замовили путівки на відпочинок. А для других канікули за фактом будуть тривати не звичні дев`ять днів, а лише сім.

Нагадаємо, 28 жовтня, у неділю,  в Україні відбудуться парламентські вибори.

Джерело: Комсомольська правда 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.