Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

shumacher.at.ua

Вівторок, 25 вересня 2012, 14:26

У Львові відбувається відбір на конкурс шопок до міжнародної виставки «100 вертепів» у Італії

У Львові до 30 вересня приймають заявки на конкурс шопок, які будуть представлені на 37-ій міжнародній виставці «100 вертепів» у Італії.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Виставка триватиме з 22 листопада 2012 по 1 січня 2013 року у Залі Браманте на Пьяцца дель Пополо у Римі. Прийом заявок у Львові триває до 30 вересня на електронну адресу verteplviv2011@gmail.com Конкурсна комісія обере найкращі роботи,  які будуть надіслані до Риму», – зазначено у повідомленні.

Разом з роботою мають бути надані відомості про неї (розмір, матеріали виготовлення) та автора, а також кольорове фото, яке буде використане для створення пам’ятного фотоальбому. У заявці потрібно розповісти  історію створення шопки, використану у ній символіку та регіон походження. Розміри роботи не мають перевищувати 100 см у довжину і 80 см у глибину. Участь у виставці є безкоштовною.

Найкращі роботи нагородять пам’ятними призами. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.