Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pereplet.ru

Вівторок, 25 вересня 2012, 15:23

«Комсомольська правда» закриє свою філію у Львові

«Комсомольська правда – Україна» (Київ), що входить в "Український Медіа Холдинг" ("УМХ", обидва - Київ) прийняла рішення про закриття філій компанії у Львові, Харкові, Автономній Республіці Крим, Донецьку, Запоріжжі та Дніпропетровську.

 

Відповідне рішення прийняли акціонери компанії на загальних зборах 14 вересня.

«Філії ПрАТ «Комсомольська правда – Україна» створені без утворення юридичних осіб, на сьогоднішній день філії не володіють ніякими юридичними повноваженнями, своїм розрахунковим рахунком та ін.», – зазначає головуючий на зборах Євгеній Ярмиш у ході доповіді акціонерам та їх представникам.

За його словами, всі договірні відносини здійснюються від імені ПрАТ і господарська діяльність філіями фактично не ведеться.

Згідно з повідомленням, акціонери 100% голосів ухвалили рішення про закриття філій: «Комсомольская правда – Крим», «Комсомольська правда – Дніпропетровськ», «Комсомольська правда – Львів», «Комсомольська правда – Донецьк», «Комсомольська правда – Харків» і «Комсомольская правда – Запоріжжя».

Повноваження та окремі функції із закриття філій делеговані наглядовій раді ПрАТ.

Джерело: Коммерсантъ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.