Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

donbass.ua

Середа, 26 вересня 2012, 14:58

Голова однієї з сільських рад на Львівщині знову постане перед судом

Проти голови однієї із сільських рад Пустомитівського району, за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 368 КК України (зловживання службовим становищем, службове підроблення та одержання хабара), порушено кримінальну справу.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Перебуваючи на випробувальному терміні, обвинувачуваний вимагав та одержав від особи 1200 доларів США хабара за прийняття та видачу рішення сесії сільської ради щодо передачі у власність земельної ділянки площею 0,12 га для ведення садівництва.

Також посадовець зловживав службовим становищем та вчинив службове підроблення, оскільки видав особі рішення сесії, яке на розгляд і голосування депутатів сільської ради не виносилось.

Останній раз обвинуваченого засуджено 7 червня поточного року, і він перебував на випробувальному терміні.

За вчинені злочини посадовця взяли під варту.

На даний час прокуратура Пустомитівського району завершила досудове слідство, а кримінальну справу скеровано до Пустомитівського районного суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.