Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

drama.ua

Середа, 26 вересня 2012, 15:16

Малу сцену Першого українського театру для дітей та юнацтва відновлювали театрали, художники та музиканти

Завтра на малій сцені Першого українського театру для дітей та юнацтва вперше за довгий час відбудеться показ вистави. До цього часу мала сцена театру використовувалась як склад. 

 

Ініціаторами впорядкуванням цього приміщення стали організатори Фестивалю сучасної драматургії Drama.ua разом з дирекцією театру. До прибрибирання та облаштування приєдналися львівські театрали, художники, музиканти, журналісти та всі небайдужі. 

Художнє оформлення виконав Євген Самборський, розповіла Оксана Дудко, директор фестивалю під час сьогоднішньої прес-конференції.

Оцінити та побачити нову театральну платформу міста буде нагода уже завтра, під час вистави-відкриття Фестивалю сучасної драматургії Drama.uа "Шалена кров" відомих німецьких драматургів Єнса Гільє і Нуркана Ерпулата.

Нагадаємо, Фествиаль сучасної драматургії Drama.ua триватиме з 27 по 30 вересня. Більшість акцій відбуватиметсья саме у цьому приміщенні.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.