Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

excel.co.ua

Середа, 26 вересня 2012, 16:36

Самбісти, постраждалі у ДТП в Латвії, виїхали до України

Українські самбісти, які в ніч проти понеділка потрапили у Латвії у ДТП,  виїхали до України.

 

У латвійській лікарні наразі залишилося лише четверо осіб. Про це повідомив водій українського автобусу, котрий потрапив в аварію в Латвії. 

«Довезення спортсменів до України організувала львівська фірма-перевізник, чий автобус потрапив у аварію. Вони дуже швидко та оперативно зреагували на цю ситуацію», - розповів депутат Львівської обласної ради Олег Баран.

Щодо винуватців аварії, то наразі латвійські служби вину ділять навпіл -  між українським автобусом та польською вантажівкою.

Тим часом український перевізник стверджує, що на асфальті поряд із ДТП виявили розлите мастило. За поверхневими аналізами, знову ж таки зі слів перевізника, воно не належить жодній із машин, які постраждали у аварії.

«Я розумію перевізника, тому що він переживає за свою справу, а  доводити щось, будучи в іншій країні, дуже важко. Тому цю ситуацію треба обов’язково відслідковувати. Щоб мати ґрунтовні відповіді на питання хто винен, чому сталася аварія і хто за це має відповідати», - підсумував Олег Баран. 

Як повідомлялося раніше, 24 вересня на трасі Рига-Даугавпілс автобус з українськими спортсменами-самбістами потрапив у ДТП. Всього в автобусі знаходилися 27 українських спортсменів (серед яких і львів'яни) у віці від 14 до 17 років, які поверталися до Львова з Чемпіонату Європи з самбо, що  відбувся у Таллінні. 

Додамо, що участь львівських спортсменів у Чемпіонаті Європи з самбо серед кадетів, який стартував у Таллінні 21 вересня, підтримав депутат Львівської обласної ради, меценат Олег Баран. Відтак, після інциденту з ДТП,  депутат пообіцяв взяти ситуацію з постраждалими спортсменами під особистий контроль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.