Юрій Семашко,  14 червня 2018

Львів поплив

Львів'яни у соціальних мережах активно діляться фото і відео наслідків дощу, що протягом дня і ночі наповнював простір міста.

Велика магістральна вулиця стає великим магістральним каналом. 

Подібна ситуація була на вулиці Джерельній, 19 місяць тому, що потрапило у поле зору Варіантів. На щастя, сьогодні тут немає калабані.

Вулиця Курмановича. Тут не просто "Венеційський канал", а "Бермудський", так як на ній дописувач Варти1 Василь Левицький сфотографував загублений глушник і відчайдушного водія на капоті автівки.

Втім, не лише на дорогах ускладнений рух. Нелегко також і пішоходам.

Вулиця Торф'яна. Львів'янка Ірина Кшищак зауважила порівняно невелику калюжу, однак на доріжці, якою ходять люди з вадами зору. Жінка звертається на "Гарячу лінію міста" у Facebook та запитує: "Як пішохід має іти цим кілька років тому відремонтованим тротуаром? Невже так важко було здогадатися, що вода має кудись стікати???"

А ця баюра стала розвагою для дітей на вулиці Гашека, 24. Але не до розваг авторці цього фото Анні Борисовій, яка констатує, що вхід-вихід під'їзду дещо ускладнений.

Подібно і львів'янці Марії Мельник було незручно йти до останнього під'їзду на Володимира Великого, 111.

Неподалік від цієї адреси на калабаню скаржився й Андрій Вихопень. Поблизу перехрестя вулиць Симоненка-Володимира Великого (поряд з Володимира Великого, 113) минулого року зробили новий хідник, з'єднавши зі старим почало утворюватися "озеро".

"Тут або відсутній дренаж або зливи забиті настільки, що не в стані прогнати велику воду... або і те і те", – припускає автор цього фото.

А ця новостворена водойма прикрашає стадіон школи №65, що на Левандівці. Автор фото – Андрій Федчишин.

Така ситуація у нашому місті не востаннє і не вперше. Подібну підбірку Варіанти створювали наприкінці травня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.