Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

Вівторок, 2 жовтня 2012, 12:34

Нас вразила активність людей, що заповнюють антикорупційні анкети – Добродомов

До всеукраїнської акції «Люстрація влади. Як очистити владу від корупціонерів», організованої партією УДАР, долучається все більше людей, які повідомляють про факти корупції через заповнення анкет.

Про це сьогодні, 2 жовтня, на прес-конференції повідомив кандидат в нардепи від УДАРу у Сихівському в.о., генеральний продюсер телеканалу ЗІК Дмитро Добродомов.

Лише у Сихівському виборчому окрузі, за словами Добродомова, до наметів УДАРу надійшло понад тридцять звернень про корупційні дії.

«Вони зараз класифікуються, збираються і групуються. Це будуть готові теми для роботи аналітиків з Антикорупційного агентства», – розповів Добродомов.

Нагадаємо, кілька тижнів тому стартувала Всеукраїнська акція «Люстрація влади. Як очистити владу від корупціонерів». В межах акції людей закликають повідомляти про факти корупції у спеціальних анкетах, які слід віддавати в агітаційні намети УДАРу.

Згодом, за словами організаторів, в парламенті планується створити спеціальний державний орган – Антикорупційне агентство, яке займатиметься перевіркою чиновників, суддів та правоохоронців на корупційні дії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.