Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

novostimira.com.ua

Вівторок, 2 жовтня 2012, 15:00

Верховна Рада пропонує заборонити пропаганду гомосексуалізму

Народні депутати сьогодні ухвалили у першому читанні законопроет, яким заборонюється пропаганда гомосексуалізму в Україні. 

 

За відповідний проект закону у першому читанні проголосували 289 депутатів при мінімально необхідних 226.

Рада має намір визначити, що гомосексуалізмом є відносини сексуального характеру між особами однієї статі.

Парламент має намір внести зміни до закону про "Захист суспільної моралі", у якому передбачити заборону виробництва та поширення продукції, що пропагує гомосексуалізм.

Також передбачено внесення змін до законів "Про друковані засоби масової інформації" і "Про телебачення та радіомовлення" у частині введення заборони на використання ЗМІ для пропаганди гомосексуалізму, а також до закону "Про видавничу справу" у частині встановлення заборони на виробництво продукції, що пропагує гомосексуалізм.

Законопроектом також пропонується ввести кримінальну відповідальність за ввезення, виробництво та поширення творів із пропагандою гомосексуалізму поряд із творами, що пропагують насильство, жорстокість, расову, національну та релігійну нетерпимість і дискримінацію.

Нагадаємо, у серпні представництво ООН в Україні заявляло про дискримінацію гомосексуалістів і наркоманів при боротьбі з поширенням ВІЛ/СНІДу в Україні.

Джерело: Українські новини 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.