Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

vkurse.ua

Середа, 3 жовтня 2012, 10:50

Платники податків поповнили бюджети Львівщини майже на 3 млн. грн.

Від початку року платники податків Львівщини поповнили місцеві бюджети на 2 728,4 млн. грн.,що майже на 17% (391,5 млн. грн.) більше, ніж за аналогічний період минулого року.

 

Про це повідомляє прес-служба ДПС у Львівській області.

«Найбільші частки надходжень до Зведеного бюджету серед галузей економіки Львівської області припадають на підприємства переробної та добувної промисловості, транспорту та зв'язку, оптової та роздрібної торгівлі, торгівлі транспортними засобами, послуг з ремонту, державного управління, виробництва та розподілення електроенергії, газу, води, операції з нерухомим майном та оренду», – зазначено у повідомленні.

 Загалом із січня Львівщина забезпечила надходження 6 808,9 млн. грн. платежів до бюджетів всіх рівнів. Порівняно із відповідним періодом минулого року приріст доходів складає 17%, або 990 млн. грн. З них до Державного бюджету надійшли 4 080,5 млн. грн., на 17,2% (598,5 млн. грн.) більше, ніж минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.