Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

static.zn.ua

Середа, 3 жовтня 2012, 13:26

Костюк наказав масово відзначити на Львівщині 68-му річницю визволення України від фашистських загарбників

Львівська ОДА розробила план заходів із відзначення 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

 

Про це йдеться у розпоряджені голови Львівської ОДА Михайла Костюка від 1 жовтня «Про відзначення у 2012 році  68-ї річниці визволення України від фашистських загарбникі». 

28 жовтня у районних центрах та містах  Львівщини відбудуться урочисті заходи з відзначення 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, зокрема, покладання квітів до меморіалів та пам'ятних знаків загиблим воїнам.

У вищих навчальних закладах пройдуть науково-практичні конференції, семінари із запрошенням ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

У загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладах за участі ветеранів війни будуть проведені тематичні уроки, лекції, бесіди з історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

Львівська ОДА також зобов’язала державних засоби масової інформації «срияти висвітленню в державних засобах масової інформації сторінок історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, показу художніх і документальних творів, присвячених героїзму воїнів під час визволення України від фашистських загарбників, а також висвітлення заходів з відзначення 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників».

Дане розпорядження голови Львівської ОДА видано на виконання Указу Президента України від 20 жовтня 2009 року “Про День визволення України від фашистських загарбників”, а також розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2012 року "Про затвердження плану заходів щодо підготовки та відзначення у 2012 році 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників" і з метою належного відзначення у 2012 році 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, - зазначено у документі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.