Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

yak-prosto.com

Середа, 3 жовтня 2012, 15:50

Корпан «не хоче крові» Садового через судовий позов

Через позов до суду на міського голову Львова Андрія Садового, управління розвитку інфраструктури Львіської ОДА вимагатиме лише відшкодування судових витрат та спростувань неправдивих висловлювань.

Про це сьогодні, 3 жовтня, на прес-конференцій повідомив начальник управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА Володимир Корпан.

Він розповів, що найближчим часом відбудеться судове засідання в Галицькому районному суді. Через судовий позов, за словами Корпана, він вимагатиме, аби міський голова спростував висловлювання про корумпованість управління з розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

«Наше управління було назване корумпованим, яке видає тимчасові дозволи на перевезення наліво і направо. Ми вимагатимемо лише спростувань і компенсації судових витрат. Крові нам не треба», – зазначив Корпан.

Нагадаємо, управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА звинувачує Львівську міськраду у непрофесійній розробці транспортної схеми Львова, після впровадження якої приміські села мають проблеми із сполученням. Найближчим часом – за 2-3 тижні – проблему спробують вирішити через узгодження маршрутів перевізників з міською радою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.