Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

adm-pl.gov.u

Середа, 3 жовтня 2012, 16:01

Львівський обласний перинатальний центр перетворять в регіональний за 72 млн. грн.

Головне управління Львівської ОДА оцінило проект реконструкції Львівського обласного перинатального центру в регіональний у 72 млн. грн., з них проведення реконструкції становить – 56 млн. грн. а дооснащення сучасним медичним обладнанням – 16 млн грн.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

ГУОЗ Львівської ОДА подало розрахунки для включення до бюджетного фінансування на 2012 рік з проведення реконструкції існуючого обласного перинатального центру і створення на його базі Регіонального клінічного перинатального центру і дооснащення його сучасним медичним обладнанням, – сказано у повідомленні. 

При цьому видатки з міських бюджетів складатимуть 25-30%, решта видатків фінансуватиметься в межах національного проекту «Нове життя».

У межах проекту на базі існуючого Львівського обласного перинатального центру планується створити регіональний клінічний перинатальний центр, а також ще 2-3 заклади ІІІ рівня перинатальної допомоги і мережу міжрайонних перинатальних центрів.

Наразі реалізація проекту знаходиться на стадії створення опікунської ради регіонального перинатального центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.