Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

ukranews.com

Четвер, 4 жовтня 2012, 11:40

У центрі Львова обвалився недобудований торговий центр

У центрі Львова, навпроти готелю «Львів», стався обвал на будівництві торгового центру, жертв немає.

Як пише газета «Ратуша», подія трапилась близько 17-ї години вчора, 3 жовтня.

Обвал відбувся під час заливання бетоном даху другого поверху майбутнього торгового центру. Будівельне сміття від обвалу було розкидане не лише на зупинці, але й у внутрішньому дворі прилеглого до будівництва будинку.

За словами мешканців сусіднього будинку, в момент падіння частини споруди постраждав один із будівельників – його облило бетонним розчином, після чого колеги під руки вивели постраждалого з території об’єкту.

Будівництво торгового центру на вулиці Удатного, 5 розпочалось недавно. Проти нього виступали місцеві єврейські общини, які були не згодні із забудовою поруч з їх 200-річною синагогою.

16 серпня був проведений пікет проти цього будівництва, однак в Галицькій районній адміністрації зауважують, що будівництво є законним згідно з дозволом Державної архітектурно-будівельної інспекції від 29 травня 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.