Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

Четвер, 4 жовтня 2012, 11:46

Десятий Фестиваль Давньої Музики відбудеться у Львові у жовтні

Із 13 по 23 жовтня 2012 у Львові проходитиме Десятий Фестиваль Давньої Музики, цьогорічне гасло якого «Похвала Музиці або Львівська Цециліада».

Про це повідомляє прес-служба Мо «Дзиґа».

«Упродовж десяти днів музичну містерію творитимуть солісти, ансамблі, хори і оркестри із Швейцарії, Великої Британії, Австрії, Польщі, Росії та України», – зазначено у повідомленні.

Серед музики, представленої на фестивалі, буде ораторійна композиція на музику Ґ. Ф. Генделя «Влада Музики», програми «Церковна музика королівських міст Кракова і Варшави», «Невідома музика уніатської церкви», «Музика французьких королів», а також «Габсбурзький бал у Львові».

Участь у фестивалі візьмуть клавесиніст Крістофер Стембрідж, клавесиністки Світлана Шабалтіна і Наталія Сікорська, ґамбіст Петер Беновіч, органіст, клавесиніст і диригент Марек Топоровскі, трубач Томаш Слюсарчик, ансамблі «Хорея козацька», «Starck compagnay», оркестр «CORda Cracovia» та інші.

Квитки на концерти можна придбати у Будинку органної та камерної музики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.