Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

tsn.ua

Четвер, 4 жовтня 2012, 12:51

У Львові стартувала акція «Наказ виборця»

За ініціативою депутата Львівської обласної ради, кандидата у народні депутати України у 117 виборчому окрузі Олега Барана у Львові стартувала акція під назвою «Наказ виборця».

 

Про це повідомляє прес-служба кандидата у народні депутати.

 У межах проекту кожен львів’янин має можливість поставити до майбутнього парламентаря ряд вимог, які, на думку мешканців нашого міста, мав би виконати депутат Верховної Ради.

«Формування так званого «наказу виборця» – це нормальна практика. Адже люди мають повне право задавати конкретні питання до майбутніх парламентарів. Моє завдання, щоб вимоги кожного львів’янина почули та виконали люди, які представлятимуть наше місто у Верховній Раді нового скликання», – наголосив Олег Баран.

За виконанням вимог від львів’ян Олег Баран пообіцяв слідкувати особисто. «У випадку мого обрання до Верховної Ради я обов’язково лобіюватиму усі питання, на які вказують львів’яни . Особливо ті, реалізація яких має відбуватися на державному рівні. Не полишу контроль за виконання вимог і у іншому разі: якщо не стану парламентарієм. Адже як депутат Львівської обласної ради – вже маю ряд повноважень. Те, що не входитиме до моєї компетенції – передам людині, яка потрапить до ВР у моєму окрузі», – додав Олег Баран.

За його словами, акція триватиме до кінця цього місяця. По її завершенню кандидат у народні депутати у 117 виборчому окрузі планує сформулювати загальний документ-наказ по вимогах львів’ян до депутата Верховної Ради.

Бланк для формулювання «Наказу виборця» можна отримали у агітаційному наметі кандидата у народні депутати України у 117 виборчому окрузі Олега Барана. Крім того, аналогічний зразок «Наказу виборця» найближчими днями з’явиться на персональному сайті Олега Барана.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.