Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

news.volyninfo.com

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 11:26

Міліціонер постане перед судом за укриття тяжкого злочину у Львові

Оперуповноважений карного розшуку одного із міськрайвідділів ГУ МВС України у Львівській області постане перед судом за укриття тяжкого злочину.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

«Міліціонер, прибувши за викликом на місце вчинення розбійного нападу, відібрав пояснення у потерпілої, якій завдали ножового поранення та пограбували. Однак правоохоронець не вжив жодних оперативно-розшукових заходів», – зазначено у повідомленні.

Оперуповноважений умисно не повідомив про злочин чергового та керівництво райвідділу та знищив вказані пояснення. Він видав неправдиві офіційні документи про те, що встановити заявника та особу, яка повідомила по телефону в міліцію про розбій, неможливо.

Прокуратура району висунула обвинувачення у злочинах, передбачених  ч.3 ст.364 (зловживання владою) та ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення) та передала справу правоохоронця до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.