Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 12:33

Італійський перкусист Давіде Сваруп виступатиме у Львові наступного тижня

У вівторок,9 жовтня, італійський перкусист Давіде Сваруп виступить у Етноклубі Набутків із сольною програмою на інструменті Хенґ Драмі.

 

Про це повідомляє прес-служба МО «Дзиґа».

Концерт відбудеться о 20:00 у арт-кав’ярні «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, «Дзиґа» 2-ий поверх) у межах міжнародного музичного проекту «Hang Vibe Festival - hand & steel drums» (Фестиваль хангу та металевих барабанів).

«Музика для мене – найпростіший спосіб виразити себе. В цьому є трохи чарів, коли ти відчуваєш, що ти є каналом, провідником музики до сердець слухачів, які насолоджуються нею», – говорить музикант про себе.

Музика Давиде звучить на багатьох концертних майданчиках світу, на фестивалях у Великобританії, Індії, Росії. 2007 року вийшов диск «Music for Hang», треки з цього альбому використовувалися для постановки голландського Національного балету, для фільмів Green Peace про проблеми охорони навколишнього середовища Північного моря та інших проектах.

Вхід на концерт  50 грн., для членів Етноклубу та «Jazz Club.Lviv» – 25 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.