Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

mistaua.com

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 12:54

Міськрада Львова приймає заявки на конкурс інфографіки «Львів — культурна столиця України»

Львівська міськрада приймає заявки від дизайнерів на участь у конкурсі на найкращу інфографіку «Львів — культурна столиця України» до 10 жовтня.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Автор кращої інфографіки отримає смартфон, а також його робота буде опублікована у журналі LvivToday. Всі учасники конкурсу матимуть змогу безкоштовно пройти навчання у Школі візуалізації», – зазначено у повідомленні.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати інфографіку на скриньку press.lviv.lmr@gmail.com на тему «Львів — культурна столиця України».

Для створення роботи дизайнери можуть використовувати дані із довідки від міськради, знайдені дані в Інтернеті, а також звертатися за додатковою інформацією до прес-служби.

Довідка

50 музеїв

104 храми

2456 об’єктів історичної спадщини (пам’яток національного значення – 246 та 154 з комплексу пам’яток «Личаківського цвинтаря», пам’яток місцевого значення – 2056)

100 фестивалів щорічно

10 тисяч туристів приїжджають на кожен міський фестиваль

Понад 1 мільйон щорічно туристів

Серед іноземців, які найбільше відвідують Львів – туристи з Польщі, Німеччини, Австрії, Білорусі, США, Росії.

150 тисяч туристів приїхало до Львова на матчі ЄВРО, серед них: 32тис. німців,15 тис. данців та 10 тис. португальців.

Понад 700 закладів харчування.

Авіа-сполучення з багатьма країнами світу: 22 міжнародні напрямки у міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького (Москва; Варшава; Неаполь; Відень; Мюнхен; Прага; Стамбул; Тімішоара; Дортмунд; Венеція,Вроцлав, Краків,Салоніки, Хургада, Анталія, Сургут, Тіват, Баку, Рим, Тель-Авів, Афіни, Геракліон, Задар)

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.