Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

wellbeing.com.ua

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 13:38

Прес-центр стане незаангажованим, вільним від політичного домагання місцем діалогу – Костюк

Сьогодні, 5 жовтня, Львівська обласна державна телерадіокомпанія презентувала журналістам новий сучасний прес-центр та оновлений сайт.

У презентації нового прес-центру взяли участь голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк, генеральний директор Львівської ОДТРК Микола Шевчук, заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів.

Директор телерадіокомпанії Микола Шевчук розповів, що прес-зал відкривається для того, щоб стати місцем формування ідей, нових поглядів у Львові та області. Фактично, зал уже був, зробили невеличкі косметичні покращення. Його особливості в тому, що зараз, наприклад, іде пряма трансляція в інтернеті порталі Львів ТБ.

Микола Шевчук додав, що якраз кілька тижнів тому запустили портал Львів ТБ, поки що в тестовому режимі. Також буде можливість прямої трансляції на телебаченні або надавання скороченого репортажу. Поки що технологічно до такого процесу телерадіокомпанія не зовсім готова, але через кілька тижнів надамо таку можливість для бажаючих проводити у нас прес-конференції чи зустрічі.

Михайло Костюк, вітаючи телерадіокомпанію, сказав: «Подія добра. У Львові відкрився ще один майданчик, на якому буде комфортно і зручно працювати, відбуватимуться доступні для всіх дискусії. Прес-центр стане незаангажованим, вільним від політичного домагання, зрозумілим для журналістів місцем нашого діалогу, спрямованого на розвиток».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.