Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

palomnyk.info

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 14:55

Англо-німецький путівник презентували у Львові

Сьогодні, 5 жовтня, у Львівській міськраді відбулась презентація англо-німецького путівника «LEMBERG I LVIV – Архітектура і місто».

Повна назва каталогу – «LEMBERG Architektur&Stadt, 100 BedeutendeBauwerke I LVIVArchitecture&City, 100 LandmarkBuildings». У ньому вміщена інформація про 100 визначних архітектурних об‘єктів Львова.

«Це архітектурний каталог, розрахований на фахівців. Аналогічне видання на усьому пострадянському просторі є лише у Москві. У чому професіоналізм книги? Кожне зображення об‘єкту має план. Це було серйозне дослідження, яке передбачало роботу в архівах. Національний університет «Львівська Політехніка» та Віденський технічний університет не просто уклали договір про міжнародну співпрацю – це є реальна спільна робота. Книжка викликала професійний інтерес ще до виходу. Такий архітектурний каталог дозволить відкрити Львів у світі», – зазначив директор департаменту містобудування ЛМР, головний архітектор Львова Андрій Павлів.

Нагадаємо, каталог вийшов друком у вересні 2012 року. Книга «LEMBERG I LVIV – Архітектура і місто» була написана спільно дослідницькою групоюТехнічного університету Відня та Національного університету «Львівська Політехніка» у межах багаторічної кооперації. ЇЇ автори – Андреас Гофер, Елізабет Лейтнер та Богдан Черкес.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.