Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

svit24.net

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 17:04

Дві злочинні групи викрадачів автівок затримали на Львівщині

Працівники управління карного розшук у Львівській області затримали дві злочинні групи, що спеціалізувались на викраденні автомобілів.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Троє чоловіків впродовж 2011 року викрадали дорогі автомобілі зі стоянки торгівельно-розважального центру на території Львова», – зазначено у повідомленні.

На початку 2012 року правоохоронці затримали учасників злочинного угрупування. Долю автовикрадачів невдовзі вирішуватиме Пустомитівський районний суд.

Ще одного автозлодія оперативники затримали у лютому цього року. 32-річний мешканець Борислава викрав автомобіль марки «Форд-транзит», що належить мешканці Трускавця, а згодом зловмисник незаконно заволодів автомобілем «Мерцедес-Спринтер» у мешканця  Старосамбірського району.

У лютому 2012 року правоохоронці затримали також злочинне угрупування у складі 36-річного та 42-річного мешканців Львова.

Під час особистого огляду у 36-річного львів’янина вилучили 3 ключі від гаражів. Під час обшуку який правоохоронці виявили номерні знаки від двох автомобілів BMW X5, які були викрадені к Івано-Франківську ще у грудні 2011 року. У іншому гаражі знайшли викрадені автівки.

На даний час проводиться комплекс заходів щодо встановлення причетності вищевказаних осіб до скоєння незаконних заволодінь на території Львова та області.

Працівники СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області порушили кримінальну справу за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння автотранспортом) КК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.