Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Субота, 6 жовтня 2012, 09:24

Міліція у Миколаєві вилучила та знищила виборчу агітпродукцію

5 жовтня у Миколаєві Львівської області працівники міліції виявили та вилучили близько 1 700 примірників газет з політичною агітацією щодо одного з кандидатів у нардепи без вихідних даних.

 

Про це повідомила прес-служба МВС України.

Загалом було виявлено та вилучено 1 700 одиниць газети «Народна правда». Вилучені газети знищені.

На одного із розповсюджувачів складено протокол про адміністративне правопорушення та Миколаївським районним судом накладено штраф у розмірі 51 гривня. 

«На місце події виїхали представники слідчо-оперативної групи Миколаївського МРВ ГУМВС України у Львівській області, які з’ясували що водій автомобіля «ВАЗ-21014» та ще двоє пасажирів вказаного транспортного засобу розповсюджували у місті Миколаїв вищевказані газети», - зазначено у повідомленні.

Правоохоронці також провели обшук у видавництві, яке було причетне до друку газети.

«За письмової згоди представника зазначеного видавництва, правоохоронці оглянули приміщення друкарні, де жодного примірника вилученої друкованої продукції не виявили», - зазначено у повідомленні. 

Як стало відомо «Варіантам», у повідомленні йдеться про інцидент з агітаторами кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Лідії Котеляк.

Лідія Котеляк розповіла, що насправді ці 1700 примірників газети «Народна правда» були підкинуті в машину її агітаторів людьми, які працюють на кандата-самовисуванця Тараса Батенка.

«Люди Батенка  весь час стежать за нашими агітаторами і нашими машинами. Вчора, коли машина під’їхала до штабу у Миколаєві 8 братчиків Батенка налетіли на агітаторів, погрожували пістолетом. В цей момент вони підкинули в машину оці пачки газет «Народна правда» без вихідних даних. За 10 хвилин в нашому офісі вже була міліція, міліція також миттєво з’явилася у нашому штабі у Львові».  

Нагадаємо, 5 жовтня у львівському офісі штабу кандидата в нардепи у 123 в.о. Лідії Котеляк відбувся обшук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.