Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

orna-l.livejournal.com

Субота, 6 жовтня 2012, 13:26

«Вибрані твори» Богдана-Ігоря Антонича презентуватимуть у Львові у вівторок

У вівторок, 9 жовтня, у Львові відбудеться презентація книжки Богдана-Ігоря Антонича «Вибрані твори» у межах акцій, приурочених до 103 річниці відомого українського письменника.

 

Про це повідомляє прес-служба Книгарні «Є».

Презентація відбудеться о 18:00 у львівській Книгарні «Є» (просп. Свободи, 7). Участь у ній візьмуть упорядник книжки, співавтор передмови Данило Ільницький та літературознавець, співавтор передмови Ірина Старовойт.

Книжка видана у київському видавництві «Смолоскип» та налічує 872 сторінки.

«Концепція серії полягає в тому, що крім основних творів письменника, є й «Додатки», які містять різного характеру матеріали про нього. Оскільки Антонич написав кількісно не надто багато, ця книжка помістила всі головні його твори, а саме: всі поезії зі збірок, вибрані поезії з-поза збірок, першу редакцію лібрето опери «Довбуш», роман «На другому березі», більшість статей», – зазначено у повідомленні.

«Додатки» містять рецензії на збірки Антонича, статті, написані за його життя, а також некрологи, спогади про письменника, дослідження про нього та бібліографію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.