Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

news.dt.ua

Субота, 6 жовтня 2012, 14:41

Тетяну Чорновол побили на 120 окрузі на Львівщині

Журналіста і кандидата в депутати Тетяну Чорновіл побили під час спроби з'ясувати походження фальшивих листівок від її імені у селі Мшана Городоцького району.

 

На 120 окрузі на Львівщині, в якому вона балотується, були випущені 100 тис. фальшивих листівок нібито від її імені з проханням перерахувати гроші на її виборчу кампанію на невідомий їй рахунок.

Чорновіл дізналася, що в селі Мшана Городоцького району із трьох автомобілів роздають ці листівки і поїхала туди.

На під'їзді до села назустріч їй виїхали ці три машини. Вона зупинилися, щоб з'ясувати ситуацію, підійшла до найближчої машини і побачила в ній листівки. Тоді журналіст вирішила сісти в цю машину, щоб затримати зловмисників, поки її помічник викликатиме міліцію.

«У машині мене почали бити й душити. Я стою вся в крові. Потім мене викинули з машини, а помічника вдарили обличчям об капот і поїхали», – розповіла Чорновіл.

Коли на місце події прибула міліція, повз них проїхав автомобіль, в якому сиділи люди, схожі на роздавачів листівок. Міліція зупинила цю машину, і в ній виявилися такі ж листівки. Однак ці люди говорять, що отримали по 50 грн. за роздавання листівки.

Чорновіл відзначає, що люди, які її били, розмовляли російською мовою, що нехарактерно для Львівщини. Натомість затримані – львів'яни. Журналіст підозрює, що їх спеціально послали на місце події, щоб вони «прийняли удар» на себе.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.