Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

mk.mns.gov.ua

Понеділок, 8 жовтня 2012, 13:14

З початку року у Львові зафіксовані 55 випадків отруєнь чадним газом

Із початку 2012 року від чадного газу постраждали 84 людини, з них 19 дітей.

Про це сьогодні, 8 жовтня, на прес-конференції розповіли начальник відділу захисту населення на території управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради Євген Басан та директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Юрій Голець.

«Основною причиною нещасних випадків є недбалість самих споживачів та нехтування правил техніки безпеки. Це випадки людської байдужості та халатності», – запевнив Юрій Голець.

Мешканці самовільно встановлюють чи корегують газові прилади, що нерідко призводить до витоку небезпечного газу. Як пояснює Євген Басан, встановлювати опалювальні прилади потрібно під контролем представника Львівгазу. Однак мешканці рідко вдаються до такої процедури.

Під час роботи газових опалювальних приладів потрібно максимально забезпечити циркуляцію повітря в квартирах, аби уникнути летальних випадків. Також потрібно повністю провітрювати приміщення, хоча б раз на місяць, а особливо в опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.