Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

umdpl.info

Понеділок, 8 жовтня 2012, 13:36

Міліція на Львівщині порушила кримінальну справу за хуліганські дії стосовно кандидата у нардепи

Працівники Городоцького райвідділу міліції порушили кримінальну справу за фактом хуліганських дій щодо кандидата у нардепи, журналістки Тетяни Чорновол та її довіреної особи.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Кримінальна справа порушена за ознаками частини 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

«До міліції надійшло повідомлення про розповсюдження невідомими особами агітаційних матеріалів з неправдивими даними стосовно вищезгаданого кандидата у народні депутати України. Заявниця повідомила, що у селі Мшана Городоцького району, куди вона приїхала разом зі своїм помічником, виявила три автомобілі, з яких невідомі особи розповсюджували агітаційні матеріали з неправдивою інформацією. Намагаючись з’ясувати ситуацію, як заявила кандидат у нардепи, до неї застосували фізичну силу», – зазначено у повідомленні.

Зараз правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вказаних дій, та з’ясовують, де сааме надруковані агітаційні матеріали.

Від судмедекспертів повинні надійти результати проведеної експертизи на визначення ступеню отриманих заявницею тілесних ушкоджень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.