Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

sunhome.ru

Понеділок, 8 жовтня 2012, 14:16

Школа візуалізації стартує у Львові із середини жовтня

Наступного понеділка, 15 жовтня, у Львові стартує безкоштовна школа візуалізації для журналістів та дизайнерів, яка триватиме до 20 жовтня.

 

Школа візуалізації включатиме у себе зустрічі та майстер-класи, які відбуватимуть з 18:30. Досвідом візуалізації та брендування ділитимуться львівські фахівці, серед яких компанії ТРК «Люкс», МТС та Eleks.

«Слухачам запропонують тренінги на теми: «Чому візуалізація в медіа сьогодні на першому місці?»; «Хто і як розробляв бренд Львова?»; «Розробки інфографік: практичні поради»; «Як має виглядати успішний інтернет-проект?»; «Фотографія: емоції, рух, динаміка»; «Як підібрати читабельний шрифт?»; «Яким має бути логотип?», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, у Львові триває конкурс на кращу інфографіку «Львів — культурна столиця України». Участь у школі візуалізації можуть взяти всі учасники конкурсу, а також працівники медіа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.